Azzaro

Azzaro Solarissimo férfi edt, 75 ml

Azzaro Solarissimo férfi edt, 75 ml

Azzaro Solarissimo férfi edt, 75 ml

Óda a napsütötte természet ébredéséhez. A SOLARISSIMO LEVANZO illat egy értékes pillanat intenzív érzelmét ragadja meg, felfedve a Földközi tenger természetes erejét. Aromás Eau de Toilette, mely fás jegyeivel a természetes férfias eleganciát jeleníti meg. AROMÁS CITRUS FÁS Dinamizmus és napsütötte temperamentum: a citrom savanykás frissessége összeolvad a maracuja egzotikus gyümölcsösségével. A természet zöld frissessége: a levendula és a bazsalikom jegyek elegáns és dinamikus férfiasságot fednek fel. Autentikus fás elegancia: az intenzív és meleg cédrus és pacsuli jegyek gazdag, addiktív nyomot hagynak. A LEVANZO egy fényes és dinamikus illat, mely kirobbanó zöld frissességével és meleg fás jegyeivel maga a természetes férfias elegancia.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.