BB

BB Hosszú7vége Dunántúli Zweigelt félédes vörösbor 0,75 l

BB Hosszú7vége Dunántúli Zweigelt félédes vörösbor 0,75 l

BB Hosszú7vége Dunántúli Zweigelt félédes vörösbor 0,75 l

Magyar borTermék információkMély rubinvörös szín. Illatában és ízében a meggyre emlékeztető jellegek dominálnak. Jó sav-cukor arányú, bársonyos vörösbor.Márka információkBB - Bárhol, bármikorEgy táborozás, egy szerelem, vagy egy hosszú hétvége a családdal... A magyar tengerről mindenkinek van egy története. Nyissunk ki egy palack Hosszú7vége bort, mert egy pohár borhoz mindig akad egy jó alkalom, Bárhol Bármikor.Félédes, oltalom alatt álló földrajzi jelzésű vörösborEgyéb információkFHE: FIUQ

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.