Balea

Balea Ajándékcsomag tiniknek, Paw, 1 db

Balea Ajándékcsomag tiniknek, Paw, 1 db

Balea Ajándékcsomag tiniknek, Paw, 1 db

A Balea Young karácsonyi ajándékcsomagban található három termék ideális ajándék lehet tinédzsereknek. Az édes-lágy illatú tusfürdő gyengéden tisztítja és kellemesen felfrissíti a bőrt, az alumíniummentes deo testspray tetőtől talpig púderes illattal leng körül, miközben véd a kellemetlen testszag ellen. A Balea „Hautrein” pattanás elleni lehúzható arcmaszk lehúzásával eltávolítjuk a bőrről az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket és felesleges faggyút is. A csomag tartalma: Paw tusfürdő (250 ml), Paw dezodor testspray (150 ml), lehúzható arcmaszk szalicilsavval, aktív szénnel és cinkkel problémás arcbőrre (2 x 8 ml).

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.