Cesar

Cesar nedves állateledel kutyák számára marha sárgarépa aszpikban alutasak 100 g

Cesar nedves állateledel kutyák számára marha sárgarépa aszpikban alutasak 100 g

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Cesar nedves állateledel kutyák számára marha sárgarépa aszpikban alutasak 100 g

Ízletes és egészséges, teljes értékű kutyaeledel az élvezetes étkezésekhez, Könnyen felhasználható, zamatosan friss, önmagában vagy száraz kutyatáppal fogyasztható CESAR® tasakos eledel, 100 g-os tasakos kutyaeledel ízletesen elkészített szósszal vagy aszpikkal, Minőségi állateledel gondosan válogatott összetevőkből, Ízletes kutyaeledel receptek hozzáadott cukor, mesterséges ételszínezékek és aromák nélkül, 88 kcal / 100 gTermék információkCESAR® egyformán ízletes szószos vagy aszpikos receptek könnyen használható tasakban: tökéletes kiszerelés a zamatosan friss ételekhez.Önmagában, vagy száraztáppal együtt fogyasztva élvezetessé teszi az étkezéseket a kutyája számára.Aszpikban - Lágy marhával és sárgarépával. Teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.