Colgate

Colgate Whitening fogkrém 100 ml

Colgate Whitening fogkrém 100 ml

Colgate Whitening fogkrém 100 ml

A Colgate Whitening fogkrém kalcium és fluorid segítségével küzd az egészséges fogakért. A kalcium minden sejt építőköve, ezért nélkülözhetetlen a szervezet számára. A gyakori fogfájás, a szuvasodó fogak arra figyelmeztetnek, hogy jobban oda kell figyelni annak pótlására. A fluorid pedig egy nyomelem, amely a fogzománc keménységéért felel. A Colgate Whitening fogkrém formulája segítséget nyújt a fog elszíneződésének megszüntetéséhez, melyet a foltokat hagyó ételek, vagy italok hagynak. A fehérítő fogkrémek csak bizonyos mértékben képesek eltávolítani ezeket az elszíneződéseket, komolyabb probléma esetén érdemes felkeresni a fogorvost. A Colgate fogkrémek rendszeres használata megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, aromájuk pedig biztosítja a jó leheletet. A magabiztos mosoly kulcsa a ragyogóan fehér fogakban rejlik, a Colgate Whitening fogkrém ezt a természetes fehérséget segít kíméletesen visszaállítani. 
  • Kalciummal és fluoriddal
  • Hatékony fehérítő hatás
  • Megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását
  • Gazdaságos, 100 ml-es kiszerelés

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.