Gillette

Gillette Mach3 Borotvamarkolat + 2 db Borotvabetét

Gillette Mach3 Borotvamarkolat + 2 db Borotvabetét

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Gillette Mach3 Borotvamarkolat + 2 db Borotvabetét

A Gillette Mach3 férfi borotvát mérnökeink a Gillette borotvák védjegyének számító precíz borotválkozáshoz tervezték. Három acélerős pengével, valamint nyitott pengekialakítással rendelkezik, amely megkönnyíti a borotvabetét öblítését. Az ergonomikus mark.  

A Gillette Mach3 Turbo férfi borotvát a precíz, klasszikus, megbízható borotválkozáshoz tervezték. Ergonomikus, 3D Motion technológiával tervezett, 3 irányban mozgatható markolata követi az arc vonalát, így még az arcéleknél is precíz, alapos borotválkozást tesz lehetővé. Három, acélnál is erősebb pengével, melyek még tovább élesek maradnak (a Blue3 borotvához képest), így nem meglepő, hogy miért a világ 1. számú hárompengés borotvája (a Procter & Gamble számításai szerint, a Nielsen 2018. szeptembertől 2019. augusztusig terjedő időszakra vonatkozó értékesítési adatai alapján, a 3 pengés férfi rendszerborotvák között).

Hárompengés borotva a klasszikus, alapos borotválkozásért még az arcéleknél is, A 3D Motion 3 irányban mozgatható markolat követi az arc vonalát, ezáltal hatékony és alapos borotválkozást biztosít, Precíziós vágásra tervezett acélpengékkel, mindegyik borotvabetét akár 15 borotválkozáshoz is elegendő, Hosszan tartó krémezőcsík, Az acélerős pengék hosszabb időre megőrzik élességüket (a Blue3 borotvához képest), Az élesebb pengéknek köszönhetően a pengék könnyedén siklanak a bőrön (az első két penge a Blue3 pengéihez képest), A világ 1. számú hárompengés borotvája (a P&G számításai szerint, a Nielsen 2018. szept. – 2019. aug. időszakra vonatkozó értékesítési adatai alapján, a 3 pengés férfi rendszerborotvák között.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.