Helia-D

Helia D Helia D Helia D Ajándékcsomag, hidratáló krém csomag tokaji borkivonattal

Helia D Helia D Helia D Ajándékcsomag, hidratáló krém csomag tokaji borkivonattal

Helia D Helia D Helia D Ajándékcsomag, hidratáló krém csomag tokaji borkivonattal

Helia-D Botanic Cocept ajándékcsomag, melynek tartalma 50 ml nappali Hidratáló Krém Tokaji Bor Kivonattal normál/kombinált bőrre és 50 ml Botanic Concept Éjszakai Hidratáló Krém Tokaji Bor kivonattal minden bőrtípusra
Nappali krém: Hidratáló krém a normál, kombinált bőr igényeire kifejlesztve. Fedezze fel a gondosan válogatott, természetes összetevők egyedi kombinációját. A krém tokaji bor kivonat, szőlőmagolaj, shea vaj, B5 provitamin és E-vitamin tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról.
HASZNÁLAT: Minden nap, az arctisztítást követően masszírozza be bőrébe egységesen az arcon és a nyakon. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön. EREDMÉNY: Kellemes érzetet nyújt, a bőr frissebb, hidratáltabb és üdébb lesz.

Éjszakai hidratáló Krém: Éjszakai hidratáló krém minden bőrtípus igényeire kifejlesztve. Fedezze fel a gondosan válogatott, természetes összetevők egyedi kombinációját. A krém tokaji bor kivonat, shea vaj, jojoba olaj, B5 provitamin és E-vitamin tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról.
HASZNÁLAT: Minden este, az arctisztítást követően masszírozza be bőrébe egységesen az arcon és a nyakon. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön.
EREDMÉNY: Kellemes érzetet nyújt, a bőr frissebb, hidratáltabb és üdébb lesz. DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT.
Tárolási Információk:
Száraz, hűvös helyen tárolja.
Használati információk: Minden nap az arctisztítást követően, masszírozza be a bőrébe egységesen az arcon és a nyakon. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön.

Bőrtípus: Normál/minden bőrtípus

Főbb jellemzők:
- Botanic Cocept hidratáló krém csomag
- 50 ml nappali Hidratáló Krém Tokaji Bor Kivonattal normál/kombinált bőrre
- 50 ml Botanic Concept Éjszakai Hidratáló Krém Tokaji Bor kivonattal minden bőrtípusra
- természetes összetevők egyedi kombinációja

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

5
2 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.