Jar

Jar Pomegranate Mosogatószer, 1.35 l

Jar Pomegranate Mosogatószer, 1.35 l

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Jar Pomegranate Mosogatószer, 1.35 l

Jar Pomegranate Mosogatószer, 1.35 l.

A Jar Kézi mosogatószer gránátalma intenzív formulájának köszönhetően elbánik a zsíros szennyeződésekkel, miközben kellemes illatot áraszt a mosogatás során. Nagy mennyiségű, hosszan tartó habjának köszönhetően egyszerűbbé válik a mosogatás. Minden egyes cseppjével rengeteg edény elmosogatható, így takarékos megoldást jelent a mindennapok során. Alkalmas a mindennapi konyhai eszközök elmosogatására, a poharaktól kezdve a fazekakon át a serpenyőkig. 

Többféle, - többek között citrom, narancs és citromfű vagy alma és gránátalma illatban, - valamint számos kiszerelésben kapható.
  • Kézi mosogatószer
  • Gránátalma illattal
  • Elbánik a zsíros szennyeződésekkel
  • Minden cseppjével rengeteg edény elmosogatható

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.