Jim Beam Honey méz ízesítésű Bourbon whiskey alapú likőr 32,5% 1 l

Jim Beam Honey méz ízesítésű Bourbon whiskey alapú likőr 32,5% 1 l

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Jim Beam Honey méz ízesítésű Bourbon whiskey alapú likőr 32,5% 1 l

Jim Beam Honey méz ízesítésű Bourbon whiskey alapú likőr 32,5% 1 l

Összetevők: Víz; Gabonapárlat; Méz; Cukor; Aroma

Származási ország: Egyesült Államok
Forgalmazó: Heinemann Testvérek Kft.
2360 Gyál,
Gorcsev Iván u. 1.
www.heinemann.hu
Specifikáció alapján teljes megnevezés: Jim Beam Honey méz ízesítésű Bourbon whiskey alapú likőr 32,5% 1 l
Gyártó és/vagy élelmiszer vállalkozó telephely ország: Magyarország
Felhasználási feltételek: nincs
Oltalom alatt álló eredet megjelölés: Igen
Oltalom alatt álló földrajzi jelzés: Igen
Biztonsági figyelmeztetés: Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Elsődleges csomagolás típusa: Üvegpalack
Szeszes ital fajtája: Whisky
Szeszes italok ízesítése: méz
Szeszes italok érlelési ideje: minimum négy év
Whisky fajtája: Amerikai whisky
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.