Johnson's

Johnson's Top to Toe® hidratáló babakrém 100ml

Johnson's Top to Toe® hidratáló babakrém 100ml

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Johnson's Top to Toe® hidratáló babakrém 100ml

A kókuszolajjal gazdagított, kiegyensúlyozott pH-értékű Johnson's Top-to-toe babakrém gyengéden táplálja, hidratálja és ápolja a babák érzékeny bőrét. A kíméletes babakrém finom gondoskodást nyújt a kisbabák számára.
 
Egy újszülött bőre akár kétszer olyan gyorsan veszít hidratáltságából, mint a felnőtt bőr, ezért körültekintőbb hidratálást igényel.
  • Gyengéd babakrém
  • Kókuszolajjal gazdagított
  • Kiegyensúlyozott pH-értékű krém
  • Finom gondoskodást nyújt a bababőr számára
  • Mélyen hidratál

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.