Lenor

Lenor Amethyst & Floral Bouquet Öblítő, 50 Mosáshoz

Lenor Amethyst & Floral Bouquet Öblítő, 50 Mosáshoz

Lenor Amethyst & Floral Bouquet Öblítő, 50 Mosáshoz

A Lenor textilöblítő hosszan tartó frissességet kínál - úgy érezheti, hogy minden éjjel friss ágyneműben alszik akár 1 héten át. A Lenor Amethyst & Floral Bouquet illatát a felpezsdítő bergamott, a pompás frézia és a pazar jázmin illatának titokzatos keveréke ihlette. Az idilli, lágy illatkeverék bársonyos melegségébe burkolózva egész nap kényelmesen és magabiztosnak érezheti magát.  A különlegesen izgalmas illat a valódi ametisztet idézi. Egészítse ki kedvenc Lenor textilöblítőjének illatát: használja együtt a mosáshoz adható Lenor Unstoppables illatgyöngyökkel.

Friss ágynemű minden éjjel, akár 1 héten át
Hosszan tartó frissesség
Textilöblítő a pezsdítő bergamott, a pompás frézia és a pazar jázmin illatával
Puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat
Segít a ruhák állapotának megőrzésében
Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást. Lerövidíti a száradási időt és visszaszorítja a ruhák elektrosztatikus feltöltődését
Használati információk: Mosás előtt töltse a Lenor textilöblítőt a mosógép öblítő-adagolójába. 25°C alatt tárolandó.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.4
21 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.