Listerine

Listerine Zero Mild Mint szájvíz 250 ml

Listerine Zero Mild Mint szájvíz 250 ml

Listerine Zero Mild Mint szájvíz 250 ml

A Listerine Cool Mint Mild Taste szájöblögető napi kétszeri használat mellett hatékonyan száll szembe a kórokozókkal, melyek a lepedék és az ínygyulladás okozói, így téve teljessé a megfelelő szájhigiéniát. A zero alkohol formulájával képes eltávolítani a fogmosás után szájban maradó, a rossz leheletért felelős és lepedékképződés során keletkező baktériumok 97%-át. A Listerine Cool Mint Mild Taste azok számára is lehetővé teszi a szájöblögető használatát, akik esetleg túl erősnek találják a Listerine többi termékét. Pusztán 30 másodperc szájöblögetés mellet képes kifejteni hatását és friss lehelet biztosítani. Összetevőiben fluorid is van, mellyel hozzájárul a fogszuvasodás elleni védelemhez. 250 ml-es kiszerelésben bárki könnyedén magával viheti, hogy akár a nap közbeni étkezések után is lehessen használni. Ez a méret kimondottan alkalmas, hogy az utazós neszeszerekbe is beférjen, így otthonától távol is gondoskodhat szája megfelelő higiéniájáról! Rendelje meg most a dm Online Shopból és vegye át pár nap múlva házhozszállítással!

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.