Lovely

Lovely Extra Lasting Szájfény 05 6 Ml

Lovely Extra Lasting Szájfény 05 6 Ml

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Lovely Extra Lasting Szájfény 05 6 Ml

Lovely Extra Lasting Szájfény /05 - 6 Ml. 

Színnel teljes. A színnel teli Extra Lasting szájfény tartósan beleolvad ajkadba, a sminket divatos matt hatással egészíti ki. Három árnyalatban érhető el: finom rúzs, csábító piros és pasztell barna. A kényelmes szivacs lehetővé teszi a szájfény pontos alkalmazását, a modern long-lasting formula pedig biztosítja a hosszan tartó sminket.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.