NIVEA

NIVEA Diamond Gloss Care Extra Strong hajlakk 250 ml

NIVEA Diamond Gloss Care Extra Strong hajlakk 250 ml

Értékelések és vélemények

4.8
2 vélemény

NIVEA Diamond Gloss Care Extra Strong hajlakk 250 ml

Nem teszi ragacsossá és nem nehezíti el a hajat, de speciális hajvédő összetételének köszönhetően ápolja, nem szárítja ki, extra erős tarást és ragyogó gyémánt ragyogást nyújt minden frizurának. Megőrzi a haj rugalmasságát, miközben megvédi a környezeti ártalmaktól, de az könnyen kifésülhető marad

-Ápol, nem szárítja ki a hajat, és gyémánt ragyogást nyújt
-Segít erősíteni a hajat az akár egész napon át tartó formázásért
-Segít megvédeni a hajat, és könnyű kifésülni
Tárolási Információk:
Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.
Használati információk: Permetezd egyenletesen a hajra körülbelül 30 cm távolságból. A még jobb hatás érdekében próbáld ki a NIVEA® Diamond Gloss Care hajhabot is.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.