Nescafé

Nescafé Classic azonnal oldódó kávé utántöltő 150 g

Nescafé Classic azonnal oldódó kávé utántöltő 150 g

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Nescafé Classic azonnal oldódó kávé utántöltő 150 g

100% valódi kávéTermék információkFriss napindító:Az egyedi Dupla Filter eljárásnak köszönhetően a Nescafé Classic kávénkban csakis a legfinomabb aromákat és frissen pörkölt jegyeket tartottuk meg, nem hagyva helyet a kesernyés ízeknek. Élvezze a 100% valódi kávéból* készült Nescafé Classic természetes aromáját!*Az előírásoknak megfelelően.Gyártói információkNestlé - Jó étellel teljes az élet®Egyéb információkVédőgázas csomagolásban.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.