Sergio Tacchini

Női edt La volée, 30 ml

Női edt La volée, 30 ml

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Női edt La volée, 30 ml

Elegáns és energikus illat, mely a sportos stílust és olasz kifinomultságot testesíti meg. Élénk, fiatalos, sportos és mégis érzéki illat azoknak a nőknek, akik elegáns stílusukat sportos életvitelükkel párosítják.
A bársonyos rózsa friss érintésével bontakozik ki a nőies parfüm, amit a magnólia, ribizli és licsi színes jegyei emelnek ki. A száradás során előtérbe kerül az illat sportos és megkülönböztető jellegét adó, vibrálóan intenzív ambrox és pacsuli.

Illatcsalád: virágos-fás
Alapjegyek: ambrox, pacsuli, pézsma
Szívjegyek: magnólia, rózsa
Fejjegyek: ribizli, licsi

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.