Denkmit

Oxi Power Folteltávolító fehér ruhákhoz, 750 g

Oxi Power Folteltávolító fehér ruhákhoz, 750 g

Értékelések és vélemények

3.3
25 vélemény

Oxi Power Folteltávolító fehér ruhákhoz, 750 g

A Denkmit Oxi Power erős folteltávolító speciálisan fehér ruhák, ingek, pólók, alsóneműk és terítők mosására alkalmas, miközben eltávolítja a szagokat. Hatékony Oxi-kristályainak és fehérítő hatóanyagainak segítségével vakítóan fehér ruhákat eredményez. Megőrzi ruhái fehérségét és még a beszürkült ruhákat is ragyogóvá varázsolja. Deo Aktiv formulája eltávolítja a kellemetlen szagokat.
Optimális a mosószer erejének fokozására és előkezeléshez. Használatával higiénikusan tiszta és ragyogóan fehér ruhái lehetnek.
Tárolási Információk:
Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen, jól lezárva tárolandó.
Használati információk: Mosószer hatékonyságának növelése:1 adagolókanál (30 ml) folteltávolítót adjon a mosószer mellé a főmosás-adagolóba. Makacs vagy beszáradt foltok esetén 2 adagolókanálnyit (60 ml) használjon. Az optimális eredmény érdekében áztassa elő a ruhákat. Áztatás: makacs, beszáradt foltok, valamint beszürkült ruhák esetében 1 adagolókanálnyi (30 ml) folteltávolítót 4 liter langyos vízben (max. 40°C) teljesen oldjon fel. A különösen makacs foltok esetében 2 adagolókanálnyit (60 ml) használjon. Az optimális eredmény elérése érdekében min. 6, max. 12 órát hagyja ázni. Áztatás után a megszokott módon mossa. Előkezelő oldat: 1/2 adagolókanál (15 ml) folteltávolítót 500 ml meleg vízben (max, 40°C) egy tiszta, nyitott tetejű edényben teljesen oldjon fel. Az oldatot közvetlenül a foltra vigye fel, majd max. 30 percig hagyja hatni. Végezetül a megszokott módon mossa. A kezelőedényt használat után azonnal öblítse ki, a megmaradt oldatot ne őrizze meg. Előkezelő krém (makacs foltokhoz): 1/2 adagolókanál (15 ml) folteltávolítót 100 ml forró vízben (max. 50°C) egy tiszta, nyitott tetejű edényben keverjen el, amíg krém állagú pasztát nem kap. A krémet közvetlenül a foltra vigye fel, majd max. 10 percig hagyja hatni. Végezetül a megszokott módon mossa. A kezelőedényt használat után azonnal öblítse ki, a megmaradt krémet ne őrizze meg.

Textúra / Konzisztencia / alkalmazás: Por

Főbb jellemzők:
- Oxi Power erős folteltávolító
- Eltávolítja a szagokat
- Speciálisan fehér ruhák, ingek, pólók, alsóneműk és terítők mosására alkalmas
- Segítségével vakítóan fehér ruhái lehetnek
- Optimális a mosószer erejének fokozására és előkezeléshez

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.