PARSA BEAUTY

PARSA BEAUTY PARSA BEAUTY Fehér masszázskesztyű, 1 db

PARSA BEAUTY PARSA BEAUTY Fehér masszázskesztyű, 1 db

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

PARSA BEAUTY PARSA BEAUTY Fehér masszázskesztyű, 1 db

A Parsa Beauty fehér masszázskesztyűvel új élményben lehet része fürdés vagy zuhanyzás közben, legyen szó nedves, vagy száraz masszázsról. Nincs más dolga, mint benedvesíteni a kesztyűt és körkörös mozdulatokkal, a végtagoktól a szív felé haladva végig masszírozni a bőrét és az izomzatot. A bőrradírozó hatásával a megfelelő masszázsmozdulatoknak köszönhetően felkészítheti a bőrét, hogy mindez után egy tartalmasabb, tápláló hatóanyagú, vagy revitalizáló testápolóval ápolja azt. A dm Online Shop kínálatában számos olyan terméket talál, amelynek hatásait fokozhatja a Parsa kesztyű használatával. Arcon és testen történő rendszeres használata segíteni fog feszesebbé tenni a bőrét. A Parsa Beauty masszázskesztyű alkalmas száraz masszírozásra is, aminek köszönhetően serkentheti a vérkeringését, illetve hatékonyabban távolíthatja el az elhalt hámsejteket. Ilyenkor ügyeljen arra, hogy ne helyezzen túl nagy nyomást a bőrére! Hogy hosszan társa lehessen az otthoni masszázsban, nedves használat után mindig alaposan szárítsa ki a kesztyűket!
  • Száraz és nedves masszírozásra is alkalmas
  • Bőrradírozó hatású
  • Serkenti a bőrt
  • Hatékonyabban viheti be a testápoló hatóanyagait
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.