Pedigree

Pedigree DentaStix Daily Fresh jutalomfalat kutyák számára 270 g

Pedigree DentaStix Daily Fresh jutalomfalat kutyák számára 270 g

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Pedigree DentaStix Daily Fresh jutalomfalat kutyák számára 270 g

A három évnél idősebb kutyáknál 5-ből 4 fogínybetegségben szenved. Ennek a fogínyre lerakódott lepedék és fogkő az oka. A Pedigree® Dentastix™ Daily Fresh jutalomfalatkák Hármas Hatással + tudományosan bizonyítottan csökkentik akár 80%-kal a fogkőképződést, tisztítják a nehezen elérhető fogakat és hozzájárulnak a fogíny egészségéhez. Tartalmaznak továbbá zöld tea és eukaliptuszolaj speciális keverékét, amely bizonyítottan elősegíti a friss leheletet.

Kiegészítő állateledel 4 hónapnál idősebb kutyák számára. 

Hármas hatás +, Csökkenti a fogkőképződést, akár 80%-kal, Tisztítja a nehezen elérhető fogakat, Hozzájárul a fogíny egészségéhez, Aktív összetevők elősegítik a friss leheletet, Mindennap friss. 

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.