Protect

Protect csótány és hangyairtó aeroszol 400 ml

Protect csótány és hangyairtó aeroszol 400 ml

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Protect csótány és hangyairtó aeroszol 400 ml

Rovarirtás mesterfokon, Biztos hatás, Gyorsan hat, Rovarokat kiűzi a rejtekhelyükről, Hatását 6 hétig megőrzi, Csótány, hangya, bolha, ezüstös pikkelyke, ágyi poloska.

A zárt térben, rejtett életmódú rovarok irtására alkalmas PROTECT csótány és hangyairtó aeroszol hatékony védelmet nyújt csótány, ágyi poloska és hangya ellen.
  • Csótány és hangyairtó aeroszol
  • Zárt térben, rejtett életmódú rovarok irtására alkalmas
  • Hatékony védelmet nyújt csótány, ágyi poloska és hangya ellen
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.