Sanytol

Sanytol Fertőtlenítő felülettisztító antiallergén, 1 l

Sanytol Fertőtlenítő felülettisztító antiallergén, 1 l

Értékelések és vélemények

5
1 vélemény

Sanytol Fertőtlenítő felülettisztító antiallergén, 1 l

Sanytol Fertőtlenítő Felülettisztító Antiallergén hatékonyan tisztítja és zsírtalanítja otthona összes felületét. Hármas hatás klór nélkül a baktériumok,gombák, vírusok ellen.

Hatékony az alábbiak ellen: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Candida Albicans, Aspergillus Niger, Herpes Simplex vírus 1-es típus és Influenza A H1N1 vírus.
SEMLEGESÍTI az allergének 99%-át. KIEMELTEN AJÁNLOTT ALLERGIÁVAL KÜZDŐK KÖRNYEZETÉNEK TISZTÍTÁSÁHOZ, ÉLETMINŐSÉGÜK JAVÍTÁSÁHOZ

Mechanikus semlegesítés: 99% · Kémiai semlegesítés: 94%.
Tárolási Információk:
Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, közvetlen napsugárzástól, erős savaktól és bázisoktól távol tartva 3 évig eltartható.
Használati információk: Használat vízben oldva (tisztítás): oldjon fel 2 kupak (70 ml) terméket 5 liter vízben, mosson fel vele. Közvetlen használat (fertőtlenítés és tisztítás): A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Adagolja a terméket hígítás nélkül közvetlenül egy nedves ruhára és törölje át a felületet egyenletesen úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Hagyja hatni a szert az előírt behatási ideig, szükség esetén öblítse le a felületet. A behatási idő alatt a felületet nedvesen kell tartani. Hatásos baktériumok, vírusok és gombák ellen. Használható: konyhákban, fürdőszobákban, padlókon, járólapokon, laminált felületeken, márványon, téglaburkolaton, fém felületeken, mosogatópultokon, ajtókon és az otthon összes vízzel tisztítható felületén.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.