Sofix Parketta ápoló 1 L

Sofix Parketta ápoló 1 L

Értékelések és vélemények

4.7
22 vélemény

Sofix Parketta ápoló 1 L

Tisztaság és természetes fény. Kíméletesen tisztít, hosszan tartóan véd és természetes fényt ad, viasztartalmának köszönhetően megőrzi a padló természetes szépségét és színét, és tartós védelmet nyújt kopás és nedvesség ellen. Professzionális ügynök, parketta, lakkozott és viaszolt fa tisztításához és ápolásához. A benne található méhviasz megvédi a fát a károsodásoktól, a nedvességtől és a kopástól.  A Sofix gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződést, és természetes fényt nyújt.

- Fa padlókhoz, panelekhez
- Biztonságos lakkozott és viaszos padlón
- Gyengéd tisztítást biztosít
- Védi és természetes fényt ad


Használat:
A SOFIX folyadék használata előtt meg kell tisztítani a felületet. Hígítson fel 2 folyékony sapkát 5 liter vízben és mossa le a kívánt felületet. Nagyobb szennyeződés esetén növelheti az ágens koncentrációját. Tisztítás után a Sofix-t hagyja megszáradni, hogy a fényes felületek ne letörlődjenek.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Jellemzők

Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.