St. Hubertus

St. Hubertus 33 gyógynövénylikőr specialitás 33% 0,5 l

St. Hubertus 33 gyógynövénylikőr specialitás 33% 0,5 l

St. Hubertus 33 gyógynövénylikőr specialitás 33% 0,5 l

Gyógynövénylikőr. Természetes összetevőkből. 
Az 1901 óta ismert St. Hubertus recept továbbfejlesztett változata 33 gyógy- és fűszernövény kivonatolásával, mint narancs, narancsvirág és édesgyökér, melyet az ánizs lágy, enyhén keserű íze egészít ki.
  • Ízvilágát a kivonatok tölgyfahordós érlelése teszi teljessé.
  • A St. Hubertus 33 gyógynövénylikőr az 1901 óta, titkos receptúra alapján készített St. Hubertus Eredeti továbbfejlesztett változata.
  • A St. Hubertus likőrök közös vonása a tölgyfahordóban érlelt gyógynövénykivonat, amely egyedülálló karaktert kölcsönöz a márka összes változatának.
  • A St. Hubertus 33 könnyen fogyasztható, édes ízvilágát a narancs, narancsvirág és édesgyökér adja, melyet az ánizs lágy, enyhén keserű íze egészít ki.
  • 33 - Természetes összetevőkből.

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.