CD

Szappan avokádó illattal, 0,12 kg

Szappan avokádó illattal, 0,12 kg

Szappan avokádó illattal, 0,12 kg

A CD avokádó szappan érzékeny bőrrel küzdőknek is ajánlott. A szükséges higiénia fenntartása során sokszor találkozhatunk olyan termékekkel, amelyek bár megfelelően tisztítanak, ám túlzottan igénybe veszik a bőrt. Főleg az érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőr tüneteivel küzdő embereknek jelent ez nehézséget és különösen a vitaminhiányos, téli napokon. Erre kínál megoldást ez a szappan. A CD szappanok tudatosan válogatott, tiszta alapanyagokból készülnek, azért, hogy gyengéden tisztítsák meg a bőrt. Legyen szó akár a rutin szerű kézmosásról, a frissítő arcmosásról, vagy épp a mindennapos tusolásról, megbízható társa lehet ez a szappan. A természetes glicerin minden hagyományos szappan régóta használt alapanyaga, az avokádóból nyert esszencia pedig hozzájárul a hidratáció kiteljesítéséhez és különösen kellemes illatot biztosít. Kedvező hatását még jobban kifejti egy alkalmas bőrradír használatával. Nézzen szét a dm Online Shop kínálatában egy megfelelő szivacs, vagy korong után!

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.