Tokajicum

Tokajicum Tokaji Kedves édes fehérbor 11,5% 0,5 l

Tokajicum Tokaji Kedves édes fehérbor 11,5% 0,5 l

Értékelések és vélemények

4
1 vélemény

Tokajicum Tokaji Kedves édes fehérbor 11,5% 0,5 l

Igazi tokaji klasszikusok, Furmint, Hárslevelű, Sárgamuskotály, Zéta és Kövérszőlő házasításával készült ez a "kedves" bor, melynek illatában a sárgadinnyét és a sárgabarackot fedezhetjük fel. Ízben ezeket a gyümölcsös aromákat egészíti ki a birs és az érett körte zamata. A bort könnyedsége, frissessége, harmonikus cukor és sav aránya teszi baráti beszélgetések kellemes kísérőjévé. Jó társa könnyű süteményeknek is. Bor eredetiségét és minőségét garantálja: Butella László. 
  • Kézzel szüretelt,
  • Magyar termék
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.