Vénusz

Vénusz sütőmargarin 250 g 70%

Vénusz sütőmargarin 250 g 70%

Vénusz sütőmargarin 250 g 70%

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

A Vénusz Sütőmargarin mindazt magában hordozza, amiért már több mint 60 éve szeretjük a márkát. Sok-sok év tapasztalat, minőség és megbízhatóság a konyhában. A Vénusz Sütőmargarin a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozható, így még gondtalanabb lehet a sütés.

Tisztán növényi alapú, laktózmentes termék.*. *A laktózmentes Vénusz margarinok tisztán növényi alapúak, mert növényi zsírok felhasználásával készülnek, és állati zsiradékot, pl. tejzsírt, tejet vagy egyéb tejszármazékot nem tartalmaznak.

Elsősorban sütéshez, édes és sós sütemények készítéséhez ajánljuk. Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.
Egy adag (10 g) Vénusz Sütőmargarin fogyasztása fedezi a napi A-vitamin-szükséglet 10%-át és a D-vitamin-szükséglet 7%-át.

Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.
A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához.
Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

250 g termék 25 adagot tartalmaz. Egy adag 10 g.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Átlagos tápértékek

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.7
6 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.