o.b.

o.b. ProComfort Mini tampon 56 db

o.b. ProComfort Mini tampon 56 db

o.b. ProComfort Mini tampon 56 db

Ha eljött az ideje a tamponnal való ismerkedésnek, akkor az mindenképpen az o.b. ProComfort Mini legyen! A tampon felhelyezése és eltávolítása még a kezdők számára is könnyen megtanulható. A tampon mérete, lekerekített csúcsa, selymesen lágy SilkTouch borítása nagyban megkönnyíti ezt a feladatot. Az o.b. ProComfort különlegessége az új Dynamic Fit TM technológia, és az egyedi, csavart, összefonódó bordázat. A nedvességet szinte azonnal felszívja, majd bevezeti a tampon belsejébe. A 3D irányú tágulás ugyanakkor megakadályozza a szivárgást, így biztosítja egész napra a száraz és friss érzést. Az o.b. minden élethelyzetre, napszakra kínál megoldást, érdemes többféle tampont használni akár egyetlen ciklus alatt is. A kiszerelésben most 56 darab tampon található, mellyel jó előre gondoskodhat a menstruációs vérzés okozta kellemetlenségek megelőzéséről. Látogasson el a dm Online Shopjába, ahol rengeteg kiegészítő intim higiéniai terméket talál.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.