trend IT UP

trend IT UP Ajakrúzs, High Shine, 247, 4,2 g

trend IT UP Ajakrúzs, High Shine, 247, 4,2 g

trend IT UP Ajakrúzs, High Shine, 247, 4,2 g

Az enyhén csillogó, korall árnyalatú trend IT UP rúzs olyan ellenállhatatlan kinézetet varázsol ajkainak, hogy ezáltal biztosan a középpontba kerül. Az avokádóolaj és a hilauronsav különösen selymes textúrát adnak a rúzsnak, valamint fényes és intenzív színfedést biztosítanak. A végeredményt lágy vanília, kókusz és karamell illat teszi teljessé.

• Nr. 247
• fényes és enyhén csillogó hatású ajakrúzs
• éles kontúrok
• erőteljes szín
• selymes textúra
• könnyű felvitel

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.